Over ons

Voorstelling bedrijf

Onze organisatie

AquaSecurity is een bloeiende onderneming die werd opgericht in 2002 door André Saelens. Het ontstond door de fusie van 2 installatiebedrijven ISC nv en Etna nv. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden betrouwbare automatische brandblusinstallaties.

 

Ons projectteam

Het projectteam van AquaSecurity heeft een eigen studiebureau en productiefaciliteiten. Wij gebruiken de nieuwste technieken om onze plannen uit te tekenen en dit aan de hand van 3D software. De installaties worden met de grootste vakkundigheid ontworpen en geproduceerd. Ons gespecialiseerd montageteam zorgt voor een nauwkeurige plaatsing.

 

Service & onderhoud

De projectleiders en ontwerpers zijn cruciaal tijdens dit proces. Zij zorgen voor alle controle van de uitvoering. De logistieke afdeling zorgt voor de aanlevering van de prefab en andere installatiematerialen aan de werven.

Ons ervaren team van onderhoudstechnici zorgt voor het preventief onderhoud van deze duurzame installaties. Ze beschikken hiervoor over een volledig ingerichte bestelwagen met de meest courante wisselstukken en worden bijgestaan door onze servicecoördinatoren die het werk organiseren en zorgen voor een stipte opvolging.

AquaSecurity Team

Historiek

  • 1992 Oprichting Independent Sprinkler Company (ISC) NV uit Kortrijk
  • 1999 oprichting ETNA.be NV uit Aalst
  • 2002 AquaSecurity NV is de fusie van ETNA.be NV en ISC NV

 

Certificatie en normering

  • BOSEC sprinkler
  • ISO 9001 en VCA**
  • NFPA – FM – CEA – EN12485
  • Erkening D16 klasse 6

Missie

AquaSecurity ontwerpt, bouwt en onderhoudt betrouwbare automatische brandblusinstallaties. Klanten dienen met toegevoegde waarde, door op de eerste plaats kwaliteit te bieden en een lange termijn relatie uit te bouwen vinden wij het belangrijkste.

 

Visie

Wij willen gekend zijn voor onze betrouwbaarheid en het leveren van het volledige pakket. AquaSecurity wordt de uitblinker in de dienstverlening van brandblusinstallaties, door onze uitgebreide kennis en know how.

 

Waarden

Respect voor klant & collega, goede service en vertrouwen.