Woningsprinkler

Woningsprinkler

Bescherm uw gezin tegen de risico’s van een woningbrand. Weinig mensen zijn er zich van bewust dat een kleine brand zich binnen de 4 minuten ontwikkelt tot een dodelijk inferno waar u mogelijks niet meer uitraakt.

Veilig naar buiten

Onze installaties garanderen dat u veilig uit de woning komt bij brand. De sprinklers treden in werking bij een beginnende brand en zorgen direct dat deze onder controle wordt gehouden. In de meeste gevallen blust de sprinkler de brand zelfs volledig. De woningsprinkler is de meest effectieve preventieve voorziening tegen brand en is de enige manier om actief iets te ondernemen tegen branden die ontstaan binnen in de woning.

De woningsprinkler reageert binnen de 2 minuten op een woningbrand. Hij detecteert geen rook maar activeert slechts in geval van effectieve brand. De sprinkler koelt de hete gassen aan het plafond en haalt de giftige gassen uit de rook. Hierdoor raakt uw gezin veilig buiten.

 

Brandend actueel

Woningsprinklers bieden een oplossing voor de grotere brandlast in moderne woningen. De trend om steeds beter te isoleren is een slechte zaak voor uw kansen in geval van brand. Een sprinklerinstallatie is een blijvende meerwaarde voor uw woning. De tendens bij het ouder worden om steeds langer zelfstandig te wonen en de daarbij horende afnemende mobiliteit zal de waarde van uw investing enkel doen toenemen.

 

Onzichtbaar

Moderne woningsprinklers kunnen bij nieuwbouw of verbouwing volledig weggewerkt worden in het plafond. Onze installaties zijn discreet en esthetisch.

Gratis offerte nodig?